Leveringsvoorwaarden

Breuk en manco’s dienen meteen aan de chauffeur gemeld te worden. Indien dit niet gebeurd kunnen wij hiervoor geen verantwoording dragen.

Ontvangst goederen

Op een van de dozen cannoli zit de pakbon vastgeplakt, u dient de bestelling in bijzijn van de chauffeur GOED NA TE KIJKEN of de bestelling correct is met hetgeen op de pakbon vermeld staat. Uw bestelling wordt in overdozen aangeleverd. Op de pakbon staat met grote cijfers (handgeschreven met stift) het aantal overdozen wat u moet ontvangen. In de overdozen zitten het totaal aantal dozen wat u besteld heeft.

als dit goed is, kunt u gewoon voor ontvangst tekenen.

Heeft uw manco’s!

Meld dit direct bij aflevering aan de chauffeur. Zeg wat u tekort/teveel heeft en laat dit zien met de pakbon erbij. Vermeld op de pakbon uw manco’s en laat de chauffeur hiervoor duidelijk tekenen door middel van zijn voor en achternaam duidelijk op de bon te schrijven. Deze pakbon kunt u daarna op dezelfde dag naar ons toe mailen. Wij nemen dan contact met u op.

Heeft u breuk! 

Meld dit direct bij aflevering aan de chauffeur. Laat dit aan de chauffeur zien (maak er foto’s van) en vermeld op de pakbon het probleem met een inschatting van de schade. Laat de chauffeur hiervoor duidelijk tekenen door middel van zijn voor en achternaam duidelijk op de bon te schrijven. Deze pakbon met bijbehorende foto’s kunt u daarna op dezelfde dag naar ons toe mailen. Wij nemen dan contact met u op.

Heeft u teveel ontvangen! meld dit aan ons en u ontvangt een beloning van 25%

Indien u meer goederen heeft ontvangen dan op uw pakbon, dan horen wij dit ook graag omdat  een andere klant dit wellicht tekort heeft ontvangen. Tevens belonen wij dit met 25% van hetgeen u teveel heeft ontvangen!

Bestellingen Buitenland
Wij brengen geen btw in rekening.

Bijdrage transportkosten Nederland en België 
Eerlijk is eerlijk gratis bestaat niet! Daarom vragen wij aan onze klanten een “bijdrage” (werkelijke kosten zijn veel hoger) transportkosten van € 9,95

Extra afleverkosten en aanvullende leveringsvoorwaarden autoluw gebied is € 3,75 per bestelling 

Als u een account aanmaakt, krijgt u de mogelijkheid om eenmalig een aflevertijd/bloktijd in te vullen. Indien u in een autoluw gebied zit, en er na 11 of 12 uur geen bezorgbusje bij u voor de deur kan komen wordt dit door onze vervoerder aangemerkt als autoluw gebied. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om de juiste bloktijd aan te geven.

Bestellingen die als gevolg van de verkeerde bloktijden niet worden bezorgd nemen wij niet retour. Uw bestelling kunt u dan bij Leen Menken in Zoetermeer ophalen.

Minimale Afname is € 67,50 per bestelling. Voor sommige delen in Nederland en België geldt een andere minimale afname per bestelling. 

Zeeuwse en Waddeneilanden: € 135,- (ex btw)
België : € 135,- (ex btw)

Afleveren Bestellen voor Vlaanderen en Wallonië
Een bestelling die op maandag voor 12 uur geplaatst en betaald is, wordt op zaterdag tussen 9 en 17 uur afgeleverd.

Afleveren Bestelling voor Nederland
Een bestelling die voor maandag 12 uur geplaatst/betaald is wordt op donderdag afgeleverd.

Distributie Partner Leen Menken
Onze cannoli wordt met een geconditioneerde auto afgeleverd via Leen Menken. Omdat de temperatuur onvoorspelbaar is, hebben wij gekozen voor geconditioneerd vervoer.