Koopovereenkomst vitrine

Terugkoop/Ontbindende voorwaarden voor OnlyCannoli glasvitrine’s

OnlyCannoli geeft haar (toekomstige) klanten een zeer goedkope deal, om de door haar geproduceerde cannoli optimaal te presenteren in een glasvitrine van OnlyCannoli.

De klant ontvangt namelijk bij aankoop van een glasvitrine of een startpakket de aanschafwaarde bijna in zijn geheel terug in natura van de verkopende partij: OnlyCannoli.

Daarom maakt OnlyCannoli met haar (toekomstige) klant, de afspraak dat er in de glasvitrine die geleverd wordt door OnlyCannoli dat daar uitsluitend cannoli in mag liggen die afkomstig, direct of indirect is van OnlyCannoli.

Dit om het merk/handelsnaam en overige klanten te beschermen van OnlyCannoli die onlosmakend verbonden zijn met de cannoli van OnlyCannoli

Indien er door een OnlyCannoli medewerker geconstateerd wordt dat dit niet het geval is, zal OnlyCannoli de aankoop van het startpakket ongedaan maken en de OnlyCannoli glasvitrine en het A4 promotiebordje met daarop het logo van OnlyCannoli meteen terugvorderen zonder dat daar daar een gerechtelijke uitspraak voor van toepassing is.

De “klant” ontvangt voor het type vitrine: Piccolo, Grande, Mezzo, de bijbehorende presenteerschalen en het A4 promotiebordje het 100% aankoopbedrag retour minus de verkoopwaarde van de gratis verkregen cannoli a € 169,50 en € 339,– voor het type vitrine Più grande) Het retour bedrag komt daarmee op € 25,50 netto voor het model Piccolo, Grande en Mezzo. Voor de Più grande ontvangt de klant een bedrag retour van € 50,– netto.

Indien de vitrine/afsluitplaat/A4 promotiebordje of de presenteerschalen beschadigd zijn, ontvangt de “klant” een bedrag retour van € 15,– en voor de Più grande € 30,–

Het netto bedrag zal meteen via pin of contant betaald worden aan koper van de vitrine.

Bij afrekening zal OnlyCannoli een kassabon als bewijs ontvangen van betaling.

De (toekomstige) klant gaat akkoord met de terugkoop zoals hierboven is beschreven, zonder dat hier een gerechtelijke uitspraak voor nodig is.

Het retourbedrag is tot stand gekomen omdat de “klant” bij aankoop 1 of 2 dozen gratis doos cannoli met een verkoopwaarde van € 169,50 of € 339,– gratis ontvangen heeft, daarmee heeft de “koper” uiteindelijk € 25,50 of € 50,– betaald voor het gehele startpakket. De klant kan geen beroep doen op het niet verkopen van de cannoli die gratis door OnlyCannoli verstrekt is.

Indien de klant niet vrijwillig meewerkt met het retour geven van de vitrine aan OnlyCannoli, en daarmee OnlyCannoli dwingt om de OnlyCannoli glasvitrine via een beslaglegging of een dagvaarding of uiteindelijk via een gerechtelijke uitspraak (ongeacht de uitspraak daarvan) terug te krijgen is de klant aan OnlyCannoli een schade vergoeding schuldig van een bedrag van € 750,–

Deze voorwaarden worden door koper en verkoper overeengekomen indien de OnlyCannoli klant de vitrine besteld en betaald heeft via de webshop.