Koopovereenkomst verpakkingen Only cannoli

In aanmerking nemende: 

Dat Only Cannoli haar (toekomstige) klanten de mogelijkheid geeft om de door haar geproduceerde verpakkingen (waar het gedeponeerde Europese handelsmerk van Only Cannoli op afgebeeld staat) te kopen en te gebruiken.

Omdat Only Cannoli zijn gedeponeerde handelsmerk (zie trademark op deze website) wilt beschermen tegen misbruik, heeft Only Cannoli strenge gebruiksvoorwaarden opgesteld voor de kopers en gebruikers van de verpakkingen waar het handelsmerk (zie trademark op deze website) op afgebeeld staat.

Only cannoli zal nooit meewerken om aan ex-klanten goederen te retourneren waar het handelsmerk (zie trademark) van Only Cannoli op staat. Dit om het oa. misbruik van het merk tegen te gaan en om doorverkoop aan derden (al dan niet aan klanten van Only Cannoli) te faciliteren dit alles ter bescherming van het handelsmerk vas Only cannoli.

Gebruiksvoorwaarden verpakkingen Only Cannoli

Only Cannoli stelt daarom dat alle verpakkingen waar het Only cannoli handelsmerk (zie trademark op deze website) op afgebeeld staat alleen gebruikt mag worden om cannoli in te doen die geproduceerd zijn en direct of indirect geleverd zijn door Only Cannoli. Dit om het merk/handelsnaam te beschermen van Only Cannoli die onlosmakend verbonden zijn met de cannoli/verpakkingen van Only Cannoli.

Constatering van merkinbreuk

Indien er door een Only Cannoli medewerker geconstateerd wordt dat dit niet het geval is, zal Only Cannoli de aankoop van de Only Cannoli verpakkingen direct met terugewerkende kracht ongedaan maken en alle verpakkingen die in het bezit zijn van de klant meteen terugvorderen bij de klant zonder dat daar daar een gerechtelijke uitspraak voor van toepassing is.

Aankoopbedrag 100% retour

De “klant” ontvangt 100% van zijn aankoopprijs retour mits: A) het betreffende model van de verpakkingen nog aangeboden wordt ter verkoop op de website van Only Cannoli B) de verpakking onbeschadigd is C) herbruikbaar is voor verkoop. Het aankoopbedrag zal meteen via pin of contant betaald worden aan koper van de verpakking. Bij afrekening dient Only Cannoli een kassabon (inclusief 21% btw) als bewijs ontvangen van betaling.

De (toekomstige) klant gaat akkoord met de terugkoop zoals hierboven is beschreven, zonder dat hier een gerechtelijke uitspraak voor nodig is.

Aankoopbedrag 40% retour

Indien de verpakking beschadigd is, of het model van de verpakking niet meer te koop is op de website, ontvangt de klant 40% retour van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

De (toekomstige) klant gaat akkoord met de terugkoop zoals hierboven is beschreven, zonder dat hier een gerechtelijke uitspraak voor nodig is.

Indien de klant niet vrijwillig meewerkt met het retour geven van de verpakkingen aan Only Cannoli, en daarmee Only Cannoli dwingt om de Only Cannoli verpakkingen via een sommatie/jurist/dagvaarding of uiteindelijk via een gerechtelijke uitspraak (ongeacht de uitspraak daarvan) terug te krijgen is de klant aan Only Cannoli een vergoeding schuldig (voor onder andere de kosten die Only Cannoli heeft gehad of nog moet maken) van een bedrag van € 750,– ex btw

Doelbewust merkinbreuk

Indien er geconstateerd wordt door een medewerker van Only Cannoli dat een klant de Only Cannoli verpakkingen gebruikt voor producten ANDERS dan cannoli die afkomstig is direct of indirect van Only Cannoli pleegt de klant naast contractbreuk ook MERKINBREUK op het merk Only Cannoli ( zie op webshop Trademark) hierdoor is de klant schadeplichtig naar Only Cannoli voor tenminste € 750,– zonder dat hier een gerechtelijke uitspraak voor nodig is.

Alvorens hier gebruik van wordt gemaakt door Only Cannoli zal Only Cannoli de klant eenmalig ter plekke de kans te geven om de verpakkingen direct te retourneren aan de medewerker van Only Cannoli. Mocht de klant hier geen gebruik van maken dan behoud Only Cannoli zich het recht om direct de ontbindende voorwaarden zoals hierboven is omschreven in werking te zetten inclusief de kosten die hiermee voor de klant gemoeid zijn.

Deze voorwaarden worden door koper en verkoper overeengekomen indien de Only Cannoli klant de verpakkingen besteld en betaald heeft via de webshop of via factuur.