LEES DIT BERICHT VOORDAT U EEN BESTELLING PLAATST!!!!
Beste Klant! Helaas kunnen wij door gebrek aan levering van grondstoffen uit Italië tot in de vierde week van januari geen (nieuwe) orders uitleveren.
Indien u wenst kunnen wij u op een telefoonlijst plaatsen, zodat wij met u contact opnemen indien wij duidelijkheid hebben wanneer wij weer kunnen leveren.
Daar bovenop kunnen wij niet anders dan onze prijzen per 01-01-22 naar boven bijstellen met 10% en de bijdrage van transport gaat naar € 9,95.
In de afgelopen jaren hebben wij de prijs niet hoeven te verhogen omdat onze omzet hard groeide, zelf de btw verhoging van 6% naar 9% hebben wij toen niet doorberekend.
Helaas door alle extra prijsstijgingen waarmee wij in 2021 om de oren werden geslagen kunnen we nu niets anders doen dan deze (deels) door te berekenen aan onze klanten.
Toch kunt u dit allemaal omzeilen door een minimale bestelling te plaatsen van 8 x 125 cannoli. U krijgt dan 54 cannoli gratis erbij geleverd (die een verkoopwaarde hebben van € 90,00)
Op een order van 8 x € 92,50 = € 740,-- minus € 90,00 is 12% korting en dat doen we graag want wij besparen dan ook 2 x onze transportkosten uit!!
Het spijt mij dat ik met deze mededelingen in 2021 moet beginnen. Als u vragen heeft kunt u contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet Andy

Filter op: